Saturday, May 14, 2016

Durack Büfe Dikili Online Tost Siparişi

Ayvalık tostu mu? Dikili tostu mu?
Yıllardır bu mukayese yapılır.Sizce hangisi ?
Bizi sorarsanız tabiki Dikili tostu deriz.Eğer birgün yolunuz Dikili'ye düşerse işletmesini Yusuf Aslan Bey'in yaptığı Dikili'ye girişte, sağ tarafta, Carrefour'un hemen bitişiğinde bulunan Durack Büfe'de Dünyanın en güzel lezzetlerinden biri olan dikili tostunu yemenizi tavziye ederiz.
Afiyet olsun :)
Sadece bir yorum  gerisini varın siz düşünün: 'Şu ömrü hayatımda yediğim en lezzetli tostuur  Yusuf abinin hakkını ayrıca vermek gerekir'  
durock büfe tost siparişi : 0232 671 98 58
yurt dışına bile siparişleri vardır :)







erekir'

Dikili'deDalış turizmi için sahil güvenlik teknesi batırılacak

Dalış turizmi için sahil güvenlik teknesi batırılacak

İZMİR'in Dikili ilçesinde, dalış turizmin için 18 metre uzunluğundaki bir Sahil Güvenlik teknesinin batırılacağı bildirildi.
Dalış turizmi için sahil güvenlik teknesi batırılacak

Dikili'de Öğrencilere Özel Ziyaret

Dikili’de özel öğrencilere özel ziyaret

Dikili’de özel öğrencilere özel ziyaret
Dikili Belediye Başkan Vekili Hüsniye Yıldırım, Engelliler Haftası vesilesiyle Dikili Ali Çetinkaya İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı’nı ziyaret etti.


              
Yıldırım, özel sınıfta öğrenim gören engelli öğrencilerle birlikte derse katılıp, minik öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Belediye Başkan Vekili Yıldırım’a ziyarette Dikili Belediye Meclis Üyesi Sunay Yarar, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Meral Değirmenciler ve müdürlük çalışanı Serpil Taşel de eşlik etti.

Müjde Verdi

Okul yönetimi ve öğretmenler tarafından karşılanan Belediye Başkan Vekili Yıldırım, ziyareti esnasında Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un da selamlarını ileterek, engelli öğrencilerle sohbet edip, onlara çeşitli hediyeler verdi. Okul Müdürü Nazım Pınar ile birlikte öğrenciler sınıfına konuk olan Dikili Belediye Başkan Vekili Hüsniye Yıldırım, okul yönetiminde gelen gezi talebinin de kısa zamanda değerlendirileceğini müjdeledi.

“Aynı Kararlılıkla Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Gerçekleştirilen ziyaret ilişkin konuşan Başkan Vekili Yıldırım,“Bugün ziyaret ettiğimiz evlatlarımız bizler için çok özel. Başkanımız Mustafa Tosun önderliğinde belediye yönetimi ve meclis üyeleri olarak yaşam felsefemizde her daim gerçek engelin beden de değil düşüncede olduğu gerçeğini kararlılıkla savunuyoruz. Bu konuda duruşumuz da tavrımız da nettir. Engellilerin toplumdan dışlanmasını reddediyoruz. O nedenle Dikili Belediyesi olarak kentimizde ve bölgemizde birleştirici tüm çalışmaları destekliyoruz. Kentimizde faaliyet gösteren Ali Çetinkaya İlkokulu yetkilileri de tüm engelleri ortadan kaldırmak için önemli bir görev üstlenmiş durumda. Özel çocuklarımızın, yaşamla arasındaki engelleri kaldırmak için emek veren bu güzel insanların yanlarında olduğumuzu göstermek ve çocuklarımıza da sevgi elimizi uzatıp onları sımsıkı kucaklamak için buradayız. Mustafa Başkanımız önderliğinde Dikili Belediyesi olarak kentimizde çocuklarımız başta olmak üzere, tüm engelli vatandaşlarımızın daha huzurlu yaşaması için çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaret, Dikili Belediye Başkan Vekili Yıldırım ve beraberindekilerin öğrenciler ve okul yönetimi ile hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Dikilide Sanat Rüzgarı

İzmir'in Dikili Belediyesi Türk Sanat Müziği Cumhuriyet Korosu, 22'inci yılında sahne aldığı konserde 28 eseri yorumlayarak dinleyicileri sanat müziğine doyurdu. Dikili Belediyesi Türk Sanat Müziği Cumhuriyet Korosu, Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği bahar etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Türk Sanat Müziği Cumhuriyet Korosu koristleri, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle hem 22'inci sanat yıllarını kutladı hem de müzikseverlere eğlenceli bir gece yaşattı. Dikili Belediyesi Konferans ve Düğün Salonu'nda sahne alan Faruk Zaim'in şefliğindeki koro, üç saat sahnede kaldı. CHP'li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol, belediye meclis üyeleri, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı konser beğeniyle izlendi.

İKİ BÖLÜMDEN OLUŞTU

İki bölümden oluşan konserin ilk yarısında, solo eserlerin yanı sıra koro Ey Mutrib-i Zevk Aşina, Muntazır Teşrifine Hazır Kayık, Gidelim Göksuya, Söyle Naz mı Bu Kaş Çatış, Mavi Gök Mavi Deniz, Çiçek Nedir Görmeden ve Sefalar Getirdiniz isimli Kürdilihicazkar makamından eserleri seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise solo olarak söylenen eserlerin yanı sıra Hüzzam-Segah eserler Gönül Verdim Bir Civane, Boyu Fidan Salınır, Ayrılamam'ı seslendiren koristler, izleyenlere adeta müzik ziyafeti yaşattı. Geçmişten günümüze çok sayıda değerli eserin seslendirildiği konserde, koro üyeleri izleyenlere bir de sürpriz yaparak Küçük Yaşta Aldım Sazı Elime ile Karam türkülerini yorumladı.

Dakikalarca süren alkışla son bulan konserin sonunda Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol, birbirinden güzel sanat müziği eserleriyle uzun süre unutulmayacak bir konser veren koronun şefi Faruk Zaim'e çiçek vererek hem koronun 22'nci yılını kutladı hem de verdikleri muhteşem konser için dinleyenler adına teşekkür etti.